Gratis hjemmevurdering
af dødsbo

Står I med et dødsbo og er i tvivl om, hvad I skal gøre? Vi kan hjælpe jer hele vejen, vi tilbyder

Hjemmevurdering

Sammen gennemgår vi omhyggeligt jeres indbo, og I får en professionel vurdering. Vurderingen foretages i forhold til det nuværende marked for at vurdere, hvad der kan sælges, og til hvilken vurdering.

Salg

Vi sælger alt fra enkelte genstande til hele hjem. Genstandene når ud til hundredtusindvis af potentielle kunder via Europas største auktionsplatform, Auctionet.

Transport

Vi kan ta hand om samtliga föremål i ett hem och samarbetar med Lions i Ystad för det som inte går att sälja i auktionssammanhang.

Allt gods som är säljbart på auktion behöver transporteras till våra lokaler i Malmö.

Slutrengøring.

Gennem en af vores samarbejdspartner kan vi udføre en slutrengøring af boligen.

Kontakt os

Vi hjælper dem

Et dødsbo kan indeholde en række forskellige genstande, fra ting med stor affektionsværdi til genstande af økonomisk værdi.

I over et årti har vi arbejdet med håndtering af dødsboer. Det begyndte med dødsboer i Malmö, Lund og Helsingborg og har udviklet sig til at inkludere håndtering af dødsboer fra Ystad, Simrishamn/Tomelilla, Båstad til Kristianstad, Sölvesborg, Blekinge og Storkøbenhavn.

Vi kan håndtere hele dødsboer

I et dødsbo kan genstandene have varierende værdi og betydning. Nogle genstande bærer på stærke minder og følelsesmæssige bånd, mens andre kan have økonomisk værdi. Dette kan omfatte alt fra møbler, kunst, smykker, bøger, tøj til personlige dokumenter og fotografier. Professionel hjælp til at håndtere denne mangfoldighed af genstande er værdifuld.

Hos Garpenhus forstår vi den kompleksitet og følsomhed, der omgiver et dødsbo. Vi tilbyder vores tjenester for at lette og forenkle processen for de pårørende. Vores første tjeneste er en gratis hjemmevurdering, som udføres uden forpligtelser. Vi hjælper dig med at identificere værdifulde genstande og giver dig indsigt i, hvordan vi kan assistere. Garpenhus Auktioner er din partner i en krævende tid, hvor vi tilbyder professionel hjælp og tjenester for at gøre håndteringen af et dødsbo så smidig og effektiv som muligt.

Salg via Auctionet

For genstande med økonomisk værdi tilbyder Garpenhus muligheden for at sælge dem via vores auktionsplatform, Auctionet. Ved at nå en bred offentlighed af potentielle købere kan vi hjælpe med at maksimere værdien af genstandene. Vi håndterer hele auktionsprocessen og sikrer, at salget er glat og profitabelt.

Velgørenhed gennem Lions i Ystad

For genstande, der måske ikke har økonomisk værdi, men som stadig kan være nyttige eller værdsatte af andre, har Garpenhus etableret et samarbejde med velgørenhedsorganisationen Lions i Ystad. På den måde kan vi også bidrage til en cirkulær økonomi med velgørende formål ved at give genstande en ny chance i stedet for at kassere dem.

Slutrengøring via vores samarbejdspartner

At rengøre og tømme boligen er en vigtig del af processen, når man håndterer et dødsbo. Garpenhus samarbejder med professionelle og pålidelige rengøringsfirmaer