Onlinevurdering

Kunne du tænke dig at vide værdien på dine effekter?

Nedenfor kan du nemt og enkelt sende billeder og information til os og få en gratis vurdering.

 

Gratis online vurdering

Godkend *

VILKÅR

Garpenhus Auktioners vurdering angiver en rimelig vurderingspris ved auktion, baseret på den information, som Garpenhus Auktioner har modtaget. Garpenhus Auktioner forbeholder sig retten til at justere vurderingen, hvis der fremkommer ny information vedrørende tilstand, ægthed, proveniens, etc. Garpenhus Auktioner opbevarer dine personoplysninger, som du angiver i formularen ovenfor, for at kunne kontakte dig i den sag, du angiver.

Dansk formgivning er attraktiv

Det er stor efterspørgsel efter dansk keramik og dansk design generelt. Du kunne ligge inde med en formue.

Alle vores auktioner er online og sker gennem vores samarbejdspartner, Auctionet som er Europas største platform for auktioner.

Vi forstår vigtigheden af at kende værdien af dine ejendele, og derfor tilbyder vi en enkel og effektiv online vurderingstjeneste, helt uden omkostninger.

Sådan fungerer det:

Registrering og indsendelse:

Udfyld vores formular med dine kontaktoplysninger, en beskrivelse af det, du ønsker vurderet, samt et eller flere billeder af genstanden.

Vurdering af eksperter:

Vores team af vurderingseksperter vil nøje gennemgå og analysere de indsendte oplysninger for at give dig en realistisk og professionel vurdering.

Feedback:

Når vurderingen er færdig, vender vi tilbage med vores vurdering. Vi står også til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål eller give yderligere feedback.

Derefter er det op til dig, om du vil gå videre og sætte din genstand på auktion.