Sælg på auktion

Når du sælger via  Garpenhus auktioner får du:

Gratis vurdering

Vi tilbyder gratis vurdering. Det gælder både hjemmevurdering, hvis du møder op i vores lokaler og selvfølgelig online via vores online formular

Professionelle billeder

Give dine genstande den bedste chance for at nå ud til potentielle kunder med høj-kvalitetsbilleder taget af vores fotografer.

Et nemt salg

Læn dig tilbage, og lad os tage os af dit auktionssalg

Nå ud til hele verdenen

Find købere fra hele verden via vores samarbejdspartner AuctionetEuropas største platform for auktioner

Sælg på auktion

Hos Garpenhus Auktioner har vi dedikeret os til at gøre salg på auktion til en enkel og givende oplevelse for vores kunder. Med over et årtis erfaring, siden vores start i 2009, har vi samlet tusindvis af tilfredse sælgere og købere.

Et stort udvalg

Vi byder velkommen til et stort udvalg af genstande på vores onlineauktioner. Antikviteter, designobjekter, kunst og meget mere. Det er nemt at sælge via Garpenhus, da vi tager os af hele processen. Uanset om du vil sælge kunst eller smykker, er vi din pålidelige partner.

Miljøfordele

Ved at deltage i vores auktioner har man direkte positiv indvirkning på vores miljø. Auktioner fremmer en cirkulær økonomi ved at forlænge livscyklussen for møbler og andre genstande.

God dansk og skandinavisk kunst søges

Hos Grapenhus søger vi løbende kvalitetskunst fra danske og skandinaviske kunstnere til vores kommende auktioner. Vi har særlig interesse i værker fra anerkendte navne som Mogens Balle, Michael Kvium, HuskMitNavn og Lise Malinovsky, samt andre fremtrædende kunstnere fra Skandinavien. Har du kunstværker, du overvejer at sælge? Kontakt os for en gratis vurdering, og lad os hjælpe dig med at få din kunst præsenteret for et internationalt publikum